Laadukkaat rakennuspeltityöt Hyvinkäällä

Ota yhteyttä

Hyvinkään Peltirakenne Oy tekee sinulle monipuolisesti erilaiset rakennuspeltityöt vankalla ammattitaidolla Hyvinkään seudulla ja muualla Uudenmaan alueella. Teemme kaikenkokoiset peltityöt aina konesaumakatoista piippujen pellityksiin. Teemme myös peltilistoja asiakkaan omiin käyttötarpeisiin verstaallamme. Palvelemme pääsääntöisesti taloyhtiöitä, mutta asiakaskunnastamme löytyy myös isoja ja pieniä rakennus- ja remontointiliikkeitä. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Palvelualueemme on 70 kilometriä Hyvinkäältä, ja sopivan projektin perässä lähdemme mielellämme myös kauemmas Uudenmaan alueelle. Toteutamme kaikki peltityöt vankkumattomalla osaamisella ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aikatauluista. Lue sivuillamme lisää tekemistämme rakennuspeltitöistä ja ota yhteyttä, jos kiinnostuit palveluistamme. Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse, ja halutessasi voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Palvelumme

Teemme erilaiset rakennuspeltityöt yli 10 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Palvelemme sinua Hyvinkäällä ja lähiseudulla. Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut:

  • Peltikatto

  • Konesaumakatto

  • Konesaumapeltikatto

  • Rakennuspeltityöt

  • Peltityöt

  • Piipun pellitys

  • Läpiviennit

  • Kattoturvatuotteet

  • Sadevesijärjestelmät

Tutustu sivuiltamme myös kuviin aiemmista töistämme.

Katso referenssimme
kattokuvake

Monipuoliset kohteet

Teemme konesaumattuja kattoja ja muita rakennuspeltitöitä sekä isoille rakennusliikkeille toimittajaurakoitsijana että taloyhtiöille. Lisäksi teemme pienempiä kohteita yksityisille rakentajille ja saneeraajille. Voit tilata meiltä niin peltikattojen ja konesaumakattojen asennukset kuin itseasennettavat peltilistat ja muut peltityöt. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, ja hoidamme kaikki peltityöt laadukkaasti ja ammattilaisen työotteella. Jos kiinnostuit tilaamaan peltityöt meiltä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme

Laatua kattoihin

Hyvinkään Peltirakenteen kokeneet ammattilaiset hallitsevat kaikenlaiset rakennuspeltityöt. Olipa kyse millaisesta kohteesta tahansa, kokeneilla tekijöillämme ei mene sormi suuhun. Olemme aiemmin toteuttaneet lukuisia kohteita aina suurista kerrostalotyömaista yksityisten kattojen pienempiin pellityksiin. Hyvinkäällä sijaitseva verstaamme palvelee niin suuria rakennusliikkeitä kuin pienempiä yksityistalouksiakin. Kun haluat varmistua laadusta, ota meihin yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous